Explo Expo: Ken je (hoofd)stad! - workshop

Door CIVA

© Kim De boelpaep

Kunsteducatie
EXPLO EXPO! Ontdek de Brusselse musea.
EXPLO EXPO is een tweedelig kunsteducatief project (museumbezoek + workshop) waarbij leerlingen op speelse wijze kennis maken met het rijke museum- en tentoonstellingsaanbod in Brussel.

CIVA is een museum, een archiefcentrum, een bibliotheek en een ontmoetingsplek voor liefhebbers van architectuur, landschapsarchitectuur, stadsecosystemen en geschiedenis in Brussel.  

 

IN HET GEMEENSCHAPSCENTRUM:

In groepjes werken de leerlingen aan een gezamenlijke maquette. Iedereen wordt bij het proces van het project betrokkenZe werken aan de uitvoering van een bekende stadsplek in Brussel. De gids begeleidt stapsgewijs het proces. Indien de praktische afwerking wat meer tijd zou vragen, kan de maquette verder afgewerkt worden in de klas.

De twee sessies (museum + workshop) worden als een geheel aangeboden en kunnen niet afzonderlijk geboekt worden.  Bij elke datum in het museum hoort een bijpassende datum voor een workshop.  

Onderaan, bij het inschrijvingsformulier, zie je de mogelijke combinaties. 

  
Max aantal deelnemers = 20

Doelgroep(en):

3LJ
Lager - 3de leerjaar
4LJ
Lager - 4de leerjaar
5LJ
Lager - 5de leerjaar
6LJ
Lager - 6de leerjaar

Duur:

120 minuten

Prijs:

€ 6.00 / leerling
Prijs: €12/ll (rondleiding in museum + workshop in GC) / met een minimumprijs van €170 voor klassen ≤ 15 ll, en €220 euro voor klassen > 15ll

Aantal vrije plaatsen:

Zie de data onderaan

 Reserveren

Reservatie maken

Je kan niet rechtstreeks voor deze activiteit reserveren, dit gebeurt automatisch via een reservatie bij Explo Expo: Ken je (hoofd)stad!

Kies één van de onderstaande data

Datum Uur Locatie Vrije plaatsen Reserveer
vr. 24-03-2023 10:00 - 12:00 GC Ten Weyngaert volzet
vr. 12-05-2023 10:00 - 12:00 GC Ten Weyngaert 20 Reserveer via gekoppelde activiteit